Bernina Haladó Tanfolyam10 hét = 10 lecke

Szeretnéd a saját hímzésmintáidat elkészíteni, de folyton akadályokba ütközöl?

Jó lenne egy magasabb szintre lépni a gépi hímzésben?
Hiába küzdesz a Bernina szoftverrel, de nem igazodsz el rajta?
Belefáradtál a rengeteg angol nyelvű leírásba?
Úgy érzed egyedül vagy a problémáddal?
Akkor ez a tanfolyam NEKED szól!

A legenda szerint egyszer egy matyó legényt elvitt az ördög, és a menyasszonya csak akkor kapta vissza őt, ha ad az ördögnek egy tele kötény színes rózsát. Télvíz idején ez ugye nehezen ment akkoriban, így inkább az élelmes lány telehímzett egy kötényt rózsákkal. A Bernina HALADÓ Tanfolyamunk elvégzése után már nem csak rózsákat, hanem sok más géppel hímzett díszítőelemet is meg tudsz magadnak, a gyermekeidnek vagy a családodnak hímezni. Aztán jöhet az ördög… te bármit meg tudsz oldani… akarom mondani hímezni!

Ahhoz, hogy sikeresen elvégezd ezt a tanfolyamot szükséged lesz a Bernina DesignerPlus8 szoftverre, de a Bernina DesignerPlus7 verzióval is elvégezhető ez a tanfolyam (bár azért vannak különbségek).

A teljes tanfolyam 10 lecke, melyeket 10 héten át, minden kedden megkapsz az általad megadott e-mail címedre.

Minden leckéhez házi feladatokat is kapsz, melyeket le is ellenőrzök (ez egy opció, nem kötelező, ha nem akarod, nem ellenőrzöm). A kész házi feladatodat a zárt tanulói csoportunkba is megmutathatod.

 • Color film, plusz funkciók, amik a kezdőben nem szerepeltek., egyéb szerkesztő eszközök (amik a kezdőbe nem fértek bele), látványterv készítés, és még mindig a műveleti sorrend!!!
 • Speciális feliratok (3D, körvonalas, applikált)
 • Feliratok elasztikus szerkesztése
 • Monogram eszköztár, amit nem csak monogramra lehet használni
 • Freestanding lace – azaz szabadonálló csipke, öltések szerkesztése, crazy patchwork
 • Carving stamp használata, trappuntó technika
 • ITH design, azaz keretben egy termék elkészítése
 • Globe effect, contour és ripple design, speciális öltésbeállítások
 • Color blending, árnyékolások
 • Multi hooping, mirror merge
 • Quilt block készítése
 • + A speciális technikák hímzéséhez is lesz leírás, pl a crazy patchwork, trappunto, ITH design-hoz.

ENNYI IDŐ VAN MÉG A TANFOLYAMIG

 • annak, aki ismeri a bernina szoftver alapjait,
 • annak, aki tudja, hogy hol találja a szerkesztő eszközöket, öltésbeállításokat a kezelőfelületen,
 • annak, aki tudja mi az az alátét öltés (underlay),
 • annak, aki ismeri az alap öltéseket és a hímzésminta szerkesztés alapjait,
 • annak, aki ismeri az applikációs minta szerkesztésének alapjait,
 • és ismeri a feliratok szerkesztésének alapjait.

annak, aki már régi motoros, sok megrendeléssel, profi hímzéssel

annak, akinek van ideje kísérletezni, és inkább megfizeti a tanulópénzt

annak sem, aki azt gondolja, hogy pusztán a tanfolyam megvásárlásával kiváló programkészítő lesz

annak, aki kiválóan tud angolul, és inkább önállóan tanul, ez a tanfolyam nem való.

Ha te esetleg lemaradtál a KEZDŐ Online Tanfolyamunkról, de úgy érzed, hogy fel vagy már vértezve gépi hímzés tudással, mert nem most kezdted, akkor is jelentkezz!

A KEZDŐ Tanfolyamon megtanultuk az alapokat, ami szükséges a továbblépéshez. Jelentkezhetsz a KEZDŐ Tanfolyamra is, vagy most kedvezményesen a KEZDŐ és HALADÓ Online Tanfolyam együtt is elérhető (erről továbbgörgetve olvashatsz)!

Minden tanfolyamra kétféle garanciát adok:

Egyrészt fontosnak tartom, hogy az ország bármely szegletéből elérd a tanfolyam leckéit, videóit, anyagait. Ehhez pedig garantálom, hogy nem kell kimozdulnod az otthonodból, mert mindent online elérsz. Ezt jelenti az ONLINE GARANCIA.

Másik fontos részlet, ami gyakran visszatart minket egy-egy online tanfolyam megvásárlásától, az az, hogy mi van akkor, ha nem azt kapod, amire te számítottál? Erre az esetre találtam ki, az ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT. Ez azt adja neked, hogy az online tanfolyam megkezdése után a harmadik lecke kiküldése előtt élhetsz a visszafizetés kérésével, amennyiben nem tudsz ilyen módszerrel tanulni, vagy nem ez az, amire te számítottál. Semmit nem kérdezek, hanem visszafizetem a tanfolyam teljes árát. Így semmi veszíteni valód nincs.

10 hét alatt 10 leckét kapsz. Az online tanfolyam ára 79900 Ft (alanyi adómentes ár, postaköltség nincs, mert online kapod meg). Kérhetsz részletfizetés, ekkor két részletben fizeted ki a tanfolyam díját.

Maximálisan 15 főt tudok fogadni a tanfolyamra azért, hogy mindenkit kellő figyelemmel tudjak követni, és segíteni a haladásában.

A jelentkezés határideje 2019. szeptember 1. vasárnap éjfél. Kezdés szeptember 3-án! A jelentkezésed után díjbekérőt küldök. A díjbekérőn látod majd a számlaszámot, ahova utalnod, fizetned kell. Fizetésre banki átutalással, vagy bankfiókban való befizetéssel van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap. Megrendelésedet visszaigazoljuk e-mailben. Külföldről is fogadok el jelentkezést.

A HALADÓ tanfolyamhoz most ajándékba megkapsz a QUILTER applikáció használatáról egy tananyagot. Ezt a 11. héten érkezik meg a résztvevők e-mail címére, és már használható is.

+ Bónuszként még egy lehetőséget is kapsz a tanfolyam mellé: létrehoztam egy online zárt tanulói Facebook csoportot, ahol tudunk egymással beszélgetni, ha valami kérdésed merülne fel közben, akkor a csoportban nyugodtan felteheted azt. Segítek, megválaszolom. Tehát gyakorlatilag fogom a tanfolyam közben a kezed  Mutathatsz itt képet, ami segít minket abban, hogy megoldjunk egy problémát. Ez egy interaktív csoport, ahol csak a jelen tanfolyam résztvevőivel beszélhetsz, és velem!

ENNYI IDŐ VAN MÉG A TANFOLYAMIG

BERNINA Online HALADÓ Tanfolyamon való részvétel feltétele az indulásig befizetett összeg.

Most lehetőség van azonban arra is, hogy egyszerre végezd el a KEZDŐ és a HALADÓ tanfolyamokat. Ebben az esetben a tanfolyam díja 127.800 Ft lenne. Ha egyszerre jelentkezel a két egymást követő tanfolyamra, akkor MOST csak 115.020 Ft-ot kell értük fizetned. Itt is lehetőség van a két részletben való fizetésre!

JELENTKEZEM az ONLINE BERNINA TANFOLYAMRA

Teljes név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Számlázási név és cím (kötelező)

Fizetés módja (kötelező)
Banki átutalásBefizetés bankfiókban

Melyik tanfolyamra jelentkezel? Kérlek válassz a legördülő menüben!

Megjegyzés

Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

A Jelentkezem zöld gombra való kattintással szerződés lép életbe, amelyre a távollévők között megkötött szerződés (17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet) szabályai vonatkoznak. A Megrendelő a gomb megnyomásával tudomásul veszi és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.