Hímzésmintákat, de honnan?

Ha vásárolsz egy hímzőgépet, márkától, típustól függően több vagy kevesebb darab hímzésminta lesz a memóriájában, amiket használni tudsz. Ezek tökéletesen megfelelnek arra, hogy megismerd a gépedet, a hímzés világát, és gyakorolj. Biztos lehetsz benne, hogy kifogástalan minőségűek ezek a minták, és gyönyörű munkákat készíthetsz velük, de hamar túlnősz ezeken, és mindig mást szeretnél majd készíteni.

Minden gyártónak vannak saját hímzésmintái, amiket pendrive-on vagy kártyán tudsz megvásárolni. Ezekből  a mintákból kollekciókat készítenek, így egy kártyán 10-20 vagy akár több darabot kapsz ugyanabban a témában. Ezek garantáltan szuper minőségi minták. Áruk 20-30-40 ezer forint általában. Ezekkel csak az a probléma,hogy ha Neked csak egy lepkére van szükséged, akkor is meg kell venni az egész kártyát. Így ez elég költséges móka.

Az interneten viszont ma már minták százezreit éred el, minden féle témában: redwork, csipkehímzés, felvarrók, karácsony, babavárás, applikáció és még sorolhatnám. Itt lehetőséged van vásárlásra a világ minden tájáról, vagy ingyenesen letölthető mintákat is találsz. Persze Murphy  törvény, hogy amire szükségünk van, vagy ami tetszik, az fizetős. De jó hír, hogy itt egyesével is tudsz mintákat vásárolni, akár már 1 dollárért. Viszont mint minden szakmában itt is vannak kóklerek, így könnyen belefuthatsz hibás, vagy rossz minőségű mintába. Ami fontos, hogy mindig olyan helyen vásárolj, ahol a kihímzett minta van lefényképezve, és nem csak a számítógépről készített kép.

A vásárláshoz szükséged lesz egy e-mail címre. Azzal tudsz regisztrálni azon az oldalon ahol vásárolni szeretnél. Viszont ahhoz hogy interneten tudj vásárolni, kell egy dombornyomott bankkártya. Vagy egy paypal fiókra. Ha nem tudod mi ez, olvasd el itt.

https://www.webmaster442.hu/mi-az-a-paypal-es-miert-jo/

A megvásárolt mintát utána vagy e-mail-en kapod meg, vagy pedig kapsz egy letöltő linket az e-mail fiókodba, és onnan tudod letölteni a hímzésmintát.

A megvásárolt minták tehát a számítógépedre kerülnek. Ezeket többféleképp lehet feltölteni a hímzőgépre. Ha a géped memóriakártyával működik, akkor szükséged lesz egy kártyaíróra, aminek a segítségével  a kártyára juttatod a mintát. Az újabb gépek már usb csatlakozóval rendelkeznek, így pendrive-on is feltöltheted a gépedre. De vannak gépek, amiket akár a megfelelő kábel segítségével közvetlen a számítógéphez csatlakoztathatod, ezek cserélhető lemezként fognak működni, mint mondjuk egy pendrive.

Ha szeretnéd a saját hímzésmintáidat elkészíteni,

Ha szeretnéd a a profi hímzésminták elkészítésének technikáját és a  Bernina szoftver működését megismerni, NÉZD MEG Magyarország első MAGYAR NYELVŰ online tanfolyamát.

Vélemény, hozzászólás?

Név *
Email *
Honlap