Rólam

Örülök, hogy te is rátaláltál a Bernina Tanfolyam weboldalra! Maurer Zsuzsa vagyok, én fogok neked minél több hasznos és gyakorlatias tanácsot, ötletet adni a gépi hímzésekről. Könnyűipari mérnökként dolgoztam varrodavezetőként, majd a vállalkozói szférában találtam meg az igazi helyem.

Most már több, mint 14 éve dolgozom a családi vállalkozásunkban a gépi hímzés területén (www.maurerhimzes.hu).

Készítek vállalkozások, cégek, intézmények, klubok, magánszemélyek részére hímzéseket és köszönhetően a tapasztalataimnak, a modern gépparkunknak nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő minőségű hímzés pontos és időben történő elkészítésére. Közben pedig azt is látom, hogy sokan szeretnék a gépi hímzést hobbiként művelni, és nem találnak ehhez semmilyen segítséget. Mert nincs is. Pedig hímezni nagyon sok mindenre lehet és nagyon sok klassz hímzést lehet készíteni családtagjainknak, ajándékba, korosztálytól függetlenül.

Tarts velem, olvasd a BLOGOMAT, ahol mindig találsz valami újat, hasznosat, fontosat, amivel te is tudsz fejlődni a gépi hímzésben.

Összeállítottam egy checklistát is a számodra, mert ha szeretnél elkezdeni gépi hímzéseket készíteni, akkor néhány alapvető dologra szükséged lesz. Ezt a listát KÉRD EZEN AZ OLDALON!

Ha írnál nekem, KATTINTS IDE!

 

A közösségi oldalunkon is találsz mindig valami újat. Ezért azt javaslom, hogy lájkold be most a Facebook oldalunkat!